Svensk-afghansk fest 25 nov kl 18-23

Tack, festlokalen!

Tack för att ni tog emot oss med sådan glädje och värme! Tack för att ni förstod hur vi ville ha festen och varför platsen skulle vara hemlig! Tack för att ni ställde upp med mer personal än vad som ingick, att ni möblerade, att ni diskade och städade!

Lokalerna är fina med en stor sal där vi först åt och sedan dansade, en stor foajé där maten dukades upp på biljardbordet, och andra rum dit vi kunde dra oss tillbaka för enskilda samtal.

Utvärdering

Det kom 150-200 gäster. En stor del var afghanska ungdomar. Maten, ris, kyckling och aubergine, beställt för 150 personer, gick åt till sista riskornet. Sedan började dansen på allvar, till Ruhollah Ghaznavi (dhol) och Hassibullah Faizi (rubab). Roland von Malmborg avbröt med att lära ut några sånger på svenska. Mer musik, nu streamad, och alla var på dansgolvet. Vilken lyckad fest!

Information

På kvällen den 25 november äger en svensk-afghansk fest rum. Platsen hålls hemlig så länge som möjligt. Afghansk mat, musik, dans. Barnvänligt! Max 300 personer. Helt alkoholfritt.

Priser:
Vuxna med bankkonto: Minst 200 kr.
Ungdomar med bankkonto: Minst 50 kr.
Ungdomar utan bankkonto: 20 kr.

Betala kontant eller med Swish 070 200 74 20. Glöm inte att ange ditt/era namn!

Biljetter med vägbeskrivning hämtas i tältet vid Medborgarplatsen under manifestationen.

Kontakt Anna Patzauer Personne flyktingarnasdag@gmail.com

Programmet blir improviserat beroende på vilka som är där. Några av de artister som uppträder på Medborgarplatsen följer med till festen. Men ta med egen streamad musik så vi kan dansa hela kvällen!

Musiker

Ruhollah Ghaznavi, dhol och Hassibullah Faizi, rubab

Roland von Malmborg, sång och gitarr


flyktingarnas dag; 24 november 2015; stoppa utvisningarna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar